Треньорът на Янтра Велислав Вуцов бе много разярен, въпреки че тимът му

...
Треньорът на Янтра Велислав Вуцов бе много разярен, въпреки че тимът му
Коментари Харесай

Вили Вуцов пак беснее: БФС да направят следващия ни мач от 7:30

Треньорът на Янтра Велислав Вуцов бе доста разгневен, макар че отборът му победи с 2:1 Спартак Варна в мач от 20-ия кръг на Втора лига.

Според Вуцов Янтра е най-добре проведеният отбор във втория ни ешелон, а превъзхожда и половината от елитните отбори. По думите му след полусезона той и управлението на „ ковачите “ ще обсъдят цялостната тактика за пролетта, а точно това е най-важният мач за клуба.

„ С това, че играхме при всяко състояние. Имахме ясна и точна концепция по какъв начин да спечелим този мач. И Спартак ни е разузнал, ние им гледахме съвсем всички мачове. Гледахме последните 4-5 мача. Ако играе Бауренски, са с един вид, в случай че не – с други.

Аз мисля, че малко се превъзбудиха, че са толкоз мощни и положителни. Имаше троен залог – единствения мач, в който сме надиграни, беше във Варна. Там беше най-отвратителният ни мач, повдига ми се като се сетя. Казах: „ Ако имате самочувствие и упоритост “.

Второто, което споделих е, че желая след мача да кажа, че се гордея. При нас има един огромен малшанс. Пет равни мача – в най-малко три заслужваахме да бием.

Недисциплинирани, натрупаха се неща, не успяхме да вземем огромно количество точки. Хората ни повярваха. Ръководството прави неповторими неща. По-организиран тим от нашия в Б група няма “.

„ Не сме финансово могъщи, само че като организация – правене за играчите – положителни жилища, да бъдат хранени, да се грижим за тях, сме на най-хубавото равнище в групата. Трябваше да се отблагодари. С днешния мач най-важното беше това. Трябва наложително да вземем идващия мач. След това следва още по-голям мач – какво предвиждаме. Каквото мога, ще създадат хората и ще си сложим съответна цел. В момента, в който сме наясно с тези неща, ще вършим селекция.

Ние селекцията я направихме с първите двама играчи. Ние сме 17 индивида, малко сме, трябват ни 4-5 индивида. Сега би трябвало да се абстрахираме. Искам да поздравя БФС - играем в 12:15ч. в понеделник, другия може да го създадат във вторник в 7:30ч. сутринта. Имаме 400 деца в школата, по какъв начин да дойдат на мача, това не е обикновено. Ако свърши шампионата и ние не се съберем, които имаме пълномощия, и сложим други правила “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР